This post was last updated on maart 31st, 2021 at 11:16 am

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2021

De 3 Beste Combisets Van 2021

De Gereedschapmeister

Geschreven door
Gerard Visser

Ben je op zoek naar de beste accu combiset? Een accu combiset is heel handig voor de fanatieke doe-het-zelver of de professionele bouwer. Met een dergelijke set ontvang je tegelijkertijd meerdere powertools, die goed van pas komen bij zware kluswerkzaamheden.

Wij vergeleken ruim 30 accu combisets en stelden vervolgens onze top 3 samen. Daarbij hebben we gelet op inhoudspecificaties, materiaal en garantie. Ook geven we onze eerlijke mening. Voor wie is de set geschikt en wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen? Tot slot delen we onze handige aankooptips en de beste koop van dit moment. Waar moet je op letten bij het kopen van een accu combiset en voor welke set krijg je het meeste waar voor je geld?

Top 3 Combisets Van 2021

Beste koop
4.6/5
Budget optie
4.9/5
Beste koop
DeWalt DCK654P3T-QW Combiset
Je koopt de DeWalt DCK654D3T bij
[elementor-template id="8613"]

Deze complete combiset bestaat uit 6 stuks gereedschap. De set bevat een accuboormachine met kloppende beweging en een boorcapaciteit van 40 mm in hout, een slagschroevendraaier met 3 snelheidsinstellingen, een multitool met een toerental van 20000 omwentelingen per minuut, een haakse slijper met een slijpschijf van 125 mm en lage trillingswaarde, een cirkelzaag met 165 mm zaagblad en een combihamer uitgerust met LED-verlichting. Ook worden er drie accu’s meegeleverd van het type DeWalt XL 18 volt, 5Ah. Je kunt de accu’s ook gebruiken in combinatie met ander gereedschap van DeWalt en met de snellader zijn ze in een mum van tijd opgeladen. Bovendien ontvang je bij aanschaf van de DeWalt DCK654P3T-QW drie TSTAK koffers en een plateau met wielen. Bij de aankoop van de DCK654P3T krijg je 2 jaar garantie.

Onze mening

Ben je een professional en ben je op zoek naar een accu combiset, die geheel draadloos werkt? Met de DeWalt DCK654P3T-WQ koop je 6 praktische tools, waarmee je tal van boorwerkzaamheden en andere klussen kunt uitvoeren. Je hebt alle vrijheid, want de gereedschappen werken op accu en je hebt dus geen stopcontact, kabel of verlengsnoer nodig. Bij aankoop krijg je drie stevige koffers, die de levensduur van het accu gereedschap aanzienlijk verlengen. 

Waarom kopen

Waarom niet?

Goed alternatief

Deze accu combiset van het betrouwbare merk Makita bestaat uit een accuboormachine met klopfunctie en een slagschroevendraaier. Je krijgt drie 18 volt Li-ion accu’s, die zijn beschermd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. De Makita accuboormachine DHP482 is geschikt voor schroefklussen en boorklussen, heeft geïntegreerde verlichting en een instelbare veiligheidsslipkoppeling. Je kunt tot een diepte van 38 mm in hout boren en tot 13 mm in staal en metselwerk. Het apparaat maakt tussen de 600 en 1800 toeren per minuut en heeft een ergonomische handgreep voor optimaal werkcomfort. Ook krijg je een Makita slagschroevendraaier DTD152 met een variabel toerental, softgrip en elektromotor. Door de stevige behuizing vangt het apparaat het merendeel van de vibratie op. Bij aanschaf van deze Makita accu combiset krijg je ook een Lithium-ion snellader en een M-box koffer. Bij de aankoop heb je recht op 2 jaar garantie.

Onze mening

Ben je een fanatieke thuisklusser of een alleskunner op zoek naar professioneel gereedschap met goede prestaties? In deze prijsrange is de Makita DLX213JX1 een absolute aanrader. De combiset is betaalbaar en bestaat uit twee krachtige machines met oog voor veiligheid, kracht en gebruiksgemak. De Makita boormachine heeft een instelbaar toerental en is geschikt voor werkzaamheden met schroeven en boren.

Waarom kopen

Waarom niet?

Budget optie
DeWalt DCK211D2T-QW Combiset
Je koopt de DeWalt DCK211D2T-QW bij
[elementor-template id="8619"]

Deze combiset van DeWalt bevat een boormachine op accu en een slagschroevendraaier. Ook ontvang je 2 accu’s van het type DeWalt XR van 10,8 V en 2 Ah met een accu-platform. Heb je al ander accu gereedschap van dit betrouwbare merk? Dan kun je de accu ook voor deze tools gebruiken. De slagschroevendraaier heeft drie koppelstanden, heeft een zeskant boorkop en is door het gewicht van 1 kg wendbaar en geschikt voor allerlei klusjes in en rond het huis. Met de boormachine kun je gaten boren met een diameter van maximaal 19 mm in hout en schroef je ook dikkere schroeven muurvast. De accu combiset van DeWalt komt met 2 jaar garantie.

Onze mening

Ben je op zoek naar een machine voor een zachte prijs? Dit is een redelijk goedkope combiset met twee kwalitatief goede machines. Als wij deze accu combiset vergelijken met de concurrentie zien we dat de boormachine en slagschroevendraaier iets minder capaciteit hebben, maar wel een mooie aanvulling zijn op je gereedschapskist. Je hebt geen elektriciteit of stroomkabel nodig en werkt draadloos met de XR accu. Helaas is de accuduur niet zo lang als bij de concurrenten en moet je de accu regelmatig opladen.

Waarom kopen

Waarom niet?

Koopgids
Waar Moet Je Op Letten Bij De Aanschaf

Denk je erover na om een accu combiset te kopen? Ben je fan van accu gereedschap, vanwege de vrijheid die het geeft? Wil je niet altijd in de buurt van een stopcontact werken en verlang je naar een machine, die geen netspanning en haspel nodig heeft? Dan is een gereedschapsset met meegeleverde accu een uitkomst. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om na te denken over de soort gereedschap, dat je wilt aantreffen in een combiset. Sommige combisets bestaan uit een boormachine en slagschroevendraaier, terwijl andere ook een haakse slijper of zaagmachine bevatten.

Specificaties van het accu gereedschap

Naast de inhoud van de combiset is het natuurlijk ook belangrijk wat voor specificaties de verschillende machines hebben. Wat is de zaagcapaciteit van de accu cirkelzaag en maakt het toestel gebruik van een afblaasmond of anti-herstartfunctie? Heeft de boormachine een vergrendelingshendel, veiligheidsschakelaar of remsysteem? Hoe is het geluidsdrukniveau en wat is het vermogen? Ben je een professional? Dan is het zeker goed om de specificaties met elkaar te vergelijken en na te gaan of de kwaliteit van het accu gereedschap de prijs waard is. De meeste accu combisets volstaan voor de beginneling, maar zijn niet altijd uitgebreid genoeg voor een professional.

De accu

Het grote voordeel van accu gereedschap is de meegeleverde accu, die ervoor zorgt dat je urenlang achter elkaar kunt werken. Wij vergeleken niet alleen de verschillende gereedschappen van betrouwbare merken als DeWalt en Bosch, maar ook de accu’s. Hoe lang gaat een accu mee en wat is de oplaadtijd? Heeft de accu genoeg batterijvermogen om het gereedschap te bedienen en gaat er een waarschuwingslampje branden, als de voeding bijna op is? Krijg je bij de lader een snoer of platform om de accu op te kunnen laden?

Hulpmiddelen

De prijs van een accu combiset wordt ook bepaald op basis van de hulpmiddelen, die je bij aankoop krijgt. In onze test hielden we ook rekening met de accessoires. Ontvang je bij een combiset ook boren, slijpschijven en bits? Krijg je een stevige koffer om je accu gereedschap in op te slaan? Een professional zal behoefte hebben aan andere hulpmiddelen dan een hobbyist. Vergelijk altijd op basis van je eigen wensen.

Beste Koop

Wij zijn fan van de DeWalt DCK6544P3T-QW combiset met maar liefst zes verschillende accu gereedschappen. Het is een flinke investering, maar daar krijg je heel veel werkplezier voor terug. Deze uitgebreide combiset met uitstekende accu is van alle markten thuis. Dit is een prima combiset voor een professional, maar ook voor een beginner, die in één keer een mooi assortiment accu gereedschappen wil aanschaffen.

Beste koop
4.6/5