This post was last updated on december 18th, 2020 at 10:43 am

Het Beste Accu Gereedschap Voor Elke Klus

Er is steeds meer accu gereedschap op de markt voor alle type klussen. Accuboormachines, schuurmachines en tackers zijn al lang langer in gebruik. Door de ontwikkeling van steeds krachtigere batterijen is er nu gereedschap met 54 volt accu beschikbaar. Dat betekent dat je tegenwoordig ook rustig accu cirkelzagen en accu decoupeerzagen kunt gebruiken voor je klus. Op Gereedschapmeister.nl vind je het beste accu gereedschap voor elke klus. Wij vergelijken o.a accu boormachines, accu slagmoersleutels, schuurmachines en decoupeerzagen. Je vind bij ons gereedschap van alle grote merken als Makita. Dewalt, Hitachi en Metabo.

 

de Populairste aankoopgidsen

Geen huis is compleet zonder een goede accu boormachine. Hier vind je de 10 beste accu boormachines van dit jaar.

4.5/5

Met een goede accu schuurmachine bespaar je vele uren schuurwerk. Wij hebben de 10 beste voor je op een rijtje gezet. 

3.5/5

Waarom een hamer gebruiken als er accu tackers zijn? Sla nooit meer op je duim met de 10 beste accu tackers die er op dit moment verkrijgbaar zijn.

4.5/5

In deze review vind je de 10 beste accu slagmoersleutels die er zijn. In onze lijst vind je apparaten van o.a Makita en Dewalt.

2.7/5

Onze Merken

Reviews & koopgidsen

Hier vind je de beste popnageltang van dit moment. We hebben een tiental accu popnageltangen vergeleken en hebben de drie beste voor je in dit artikel gezet.

Goede muziek is onontbeerlijk tijdens elke klus. Wij hebben meerdere bouwradio’s vergelijken op o.a accuduur en volume. De 10 beste vind je door hier te klikken. 

Met een accu reciprozaag kun je hout, plastic en zelfs tegels doorzagen. In dit artikel vind je de 10 beste accu reciprozagen voor moeilijk bereikbare klusjes en verbouwingen. 

Zonder een fatsoenlijke workmate wordt het uitvoeren van zelfs de meest eenvoudige klus lastig. Wij hebben de 10 beste workmates van o.a Black&Decker en Bosch voor je beoordeeld.

De accu kettingzagen in onze vergelijking zijn uitermate goed geschikt voor het omzagen van bomen in de tuin of het bos. Met groot gemak zaag je door de dikste boomstammen en takken heen.

Met een accu slijptol kun je hout, tegels, plastic e.d doorzagen. In dit artikel vind je de 10 beste accu slijptollen van dit moment om elk materiaal eenvoudig door te slijpen. 

Laatste klusnieuws