This post was last updated on januari 21st, 2021 at 12:32 pm

Het Beste Elektrische Gereedschap Voor Elke Klus

Elektrisch gereedschap wordt gebruikt voor de zwaardere kluswerkzaamheden. Met een elektrische boormachine of elektrische zaagmachine heb je fors meer power dan met de accu variant. Elektrisch gereedschap wordt dan ook veel gebruikt op bouw- en constructieplaatsen. Op Gereedschapmeister.nl vind je het beste elektrische gereedschap voor elke toepassing.

 

DE POPULAIRSTE AANKOOPGIDSEN

Een afkortzaag wordt gebruikt voor het afkorten van verschillende materialen. De afkortzaag maakt het mogelijk om secuur een hoek af te korten of om bijvoorbeeld een eiken houten vloer in verstek te zagen. Wij hebben de beste afkortzagen voor je op een rij gezet.

 

4.5/5

Je gebruikt een reciprozaag voor de meest uiteenlopende zaagklussen. De reciprozaag zaagt eenvoudig door hout, plastic en zelfs door tegels. Dikke houten balken of laminaat op maat zagen wordt met deze zaag een makkelijke klus. De 10 beste zagen vind je hier.

 

3.5/5

De multitool is een multifunctioneel stuk gereedschap. Met de elektrische multitool kun je de meest uiteenlopende klussen uitvoeren. Boren, slijpen, schuren, polijsten, frezen en graferen zijn slechts een aantal van deze werkzaamheden. 

 

4.5/5

De elektrische klopboormachine boort eenvoudig gaten waar een accuboormachine niet krachtig genoeg voor is. De klopboormachine boort makkelijk in iets hardere muren. De 10 beste klopboormachines van 2020 vind je bij ons.

2.7/5

Onze merken

Reviews & koopgidsen

Zagen

Boren & Schroeven

Slijpen & Frezen

Diversen

Laatste klusnieuws