This post was last updated on januari 11th, 2021 at 10:25 am

De 3 Beste Accu Popnageltangen Van 2021

De Gereedschapmeister

Geschreven door
Gerard Visser

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2021

Wij bespreken in dit artikel de beste accu popnageltang van dit moment. Een popnageltang met een batterij is accugereedschap wat wordt gebruikt om klinknagels door twee werkstukken te schieten. Een klinknagel kan een handig alternatief zijn voor een bout of schroef. Een popnageltang kan goed van pas komen bij het maken van juwelen of stoelen, het afwerken van gordijnen of het repareren van speelgoed. Op het moment dat je in een dergelijk gereedschap investeert wil je iets aanschaffen waar je echt wat aan hebt.

Om je daarbij verder te helpen hebben wij de uit de voorselectie voortgekomen popnageltangen eerst beoordeelt op basis van specificaties, zoals capaciteit, gewicht, bijzondere kenmerken, gebruiksmogelijkheden, plaatsingskracht, slaglengte, voltage, geluidsniveau en accu oplaadtijd. We vermelden ook de prijs en de garantieperiode. Daarna leggen wij uit, waar je op moet letten bij het kopen van een popnageltang. We gaan in op de verschillende functies en vergelijken de producten met elkaar. Na het testen geven wij deskundig advies over de beste popnageltang. We selecteren uiteindelijk de beste koop van dit moment zodat jij precies weet wat een goede aankoop is.

Top 3 Accu Popnageltangen Van 2021

Beste koop
Gesipa PowerBird Pro Gold Edition
Gesipa PowerBird Pro Gold Edition 18V Li-ion accu blindklinknageltang
4.8/5
Beste koop

1. Gesipa PowerBird Pro Gold Edition

Gesipa PowerBird Pro Gold Edition
Gesipa PowerBird Pro Gold Edition 18V Li-ion accu blindklinknageltang
Je koopt de Gesipa PowerBird Pro Gold Edition bij
[elementor-template id="7667"]

Een popnageltang kan gebruikt worden voor het verbinden van plaatmateriaal door middel van een blindklinknagel of popnagel. De plaatsingskracht van dit gereedschap is 20.000N en de slaglengte 25mm. Je kunt het apparaat inzetten bij gebruik van een maximale nagelkop van 8 mm en een minimale nagelkop van 4,8mm. Deze popnageltang weegt 2 kg en wordt geleverd met een accu met een voltage van 18 V en een stroomsterkte van 2,1 Ah. Ook krijg je een oplader en een koffer bij aankoop van de Gesipa PowerBird Pro Gold Edition. Net zoals bij andere producten van het merk Gesipa heb je recht op volledige garantie. Werkt je popnageltang niet naar behoren? Dan lost de fabrikant dit voor je op. De Gesipa PowerBird Pro Gold Edition popnageltang kost €1520,99 en kwalificeert als professioneel gereedschap.

Onze mening

Deze popnageltang is een geschikt product, voor wie op zoek is naar een sterke popnageltang met een gering gewicht. Een fanatieke doe-het-zelver of professionele bouwvakker kan veel profijt hebben van deze klinknageltang. Het apparaat is geschikt voor langdurig gebruik en is gebruiksvriendelijk. Je kunt het deze Gesipa online kopen, waarna je het tot 100 dagen kosteloos mag terugsturen. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen. Goede alternatieven voor de Gesipa PowerBird Pro Gold Edition, zijn de nog stevigere Gesipa FireBird Pro, de eenvoudigere Gesipa 7250037 en het voorgaande model, de Gesipa 1457235. De Gesipa PowerBird Pro Gold weegt meer dan bijvoorbeeld de Milwaukee M12 BPRT-201 X en beschikt niet over een ergonomische handgreep of ingebouwde LED-verlichting.

Waarom kopen

Waarom niet?

Goed alternatief
Makita DRV150ZJ 18V Li-Ion accu blindklinknageltang body in Mbox - 2,4-4,8mm - koolborstelloos
Je koopt de Makita DRV150ZJ bij
[elementor-template id="7684"]

Deze klinknageltang is geschikt voor blindklinknagels met een kop diameter, die kleiner is dan 5 mm. Bij aankoop van de popnageltang worden er meerdere neusstukken meegeleverd, waaronder een neusstuk voor blindklinknagels tussen de 4,8 en de 5 mm, een neusstuk van 4 mm, één van 3,2 mm en 2,4 mm. Ook krijg je een gratis Mbox, zodat je de popnageltang veilig kunt opbergen. Na het plaatsen houdt deze machine de blindklinknagels automatisch vast. De compactheid van de machine maakt het makkelijk om in krappe ruimtes te werken. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor, dat je lange tijd ongestoord kunt werken zonder klachten te ontwikkelen. LED-verlichting stelt je in staat om op donkere plekken te werken. Daarbij is de popnageltang voorzien van een koolborstelloze motor van het type BL, die werkt op 18 V en energiezuinig opereert. De slaglengte van de Makita DRV150ZJ is 25mm en het gewicht 1,6 kg en met accu 2,2 kg. Bij gebruik komt ongeveer 75 dB vrij en de vibratie bij het vastmaken van een blindklinknagel varieert tussen de 1,5 m/s2 en 2,5m/s2. De prijs van deze popnageltang bedraagt €690,99 en de garantie is geregeld via de voorwaarden van het merk Makita. Tot 100 dagen kun je de machine geheel gratis retourneren.

Onze mening

Boormachines, bouwradio’s en zagen: alle Makita tools zijn van een goede kwaliteit. Deze poptang is daar geen uitzondering op. De poptang van Makita is een betrouwbaar en duurzaam product met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ben je op zoek naar een popnageltang voor het bevestigen van een popnagel met een kop diameter onder de 5 mm, dan is dit een geschikte machine. Wil je een popnageltang kopen voor grotere popnagels? Dan is de Gesipa een betere keuze. Het gebruik van deze machine is simpel en wordt vergemakkelijkt door de geïntegreerde LED-verlichting. Je kunt daardoor eenvoudig een popnagel plaatsen in een donkere ruimte. 

Waarom kopen

Waarom niet?

budget optie
Milwaukee M12 BPRT-201X 12V Li-Ion accu Blindklinknagel set (1x 2,0Ah accu) in HD box
Je koopt de Makita DRV150ZJ bij
[elementor-template id="7690"]

Bij aankoop van deze popnageltang krijg je een HD-Box, een Accu van 12 V en een stroomsterkte van 2 Ah en een oplader cadeau. Ook worden er 4 neusstukken meegeleverd, zodat je een popnagel tussen de 2,4 en 4,8 mm kunt bevestigen. Als je de accu één keer oplaadt, kun je ongeveer 325 keer een popnagel vastmaken. De slaglengte van de Milwaukee M12 BPRT-201X is 20,32mm. Deze popnageltang is geschikt voor aluminium, roestvrij staal, koperen en stalen klinknagels. Ook heeft de machine ingebouwde LED-lampjes en een brandstofmeter. Door het ergomisch design van de popnageltang en de ceintuur haak kun je gemakkelijk meerdere uren achter elkaar werken. Het accusysteem van deze popnageltang is hetzelfde, als dat van andere Milwaukee apparaten. De machine weegt 1,9 kg en kost €294,99.

Onze mening

Deze popnageltang is een stuk goedkoper dan de andere apparaten uit onze top 3. Toch verdient dit product een plaats in onze review. Voor wie op zoek is naar een popnageltang voor thuisgebruik, maar niet veel geld wil investeren, is dit de beste koop. Je kunt het apparaat voor verschillende popnagels gebruiken en ook nagelkoppen mogen verschillende afmetingen hebben door de meegeleverde neusstukken. Het gebruik is simpel en wordt uitvoerig uitgelegd in de handleiding. Milwaukee staat bekend als één van de meest innovatieve merken op het gebied van popnageltangen.

Waarom kopen

Waarom niet?

Koopgids
Waar Moet Je Op Letten Bij De Aanschaf

Tijdens je zoektocht naar de beste popnageltang, kom je waarschijnlijk heel wat machines tegen. Hoe kies je de popnageltang, die aansluit bij jouw wensen? Ben je op zoek naar een accu popnageltang voor simpele klusjes of bekijk je verschillende apparaten, die geschikt zijn voor professioneel gebruik en een veelheid aan popnagels? In deze aankoopgids proberen we je een inkijkje te geven in het assortiment popnageltangen en hun verschillende functies. Kom je er echt niet uit? Dan kun je altijd gebruik maken van de deskundigheid van persoonlijk advies van onze gereedschapmeisters bij de aankoop van een popnageltang of blindmoertang. Als je gaat vergelijken, is het handig om te letten op je budget, je gebruik en de popnagels en nagelkop afmetingen. Hieronder leggen we uit, waar je op moet letten bij de aanschaf van een popnageltang.

De popnagels

Waarvoor wil je de tang gebruiken en hoe groot zijn de popnagels, waarmee je twee afzonderlijke werkstukken aan elkaar wilt drijven? Je hebt in onze top 3 kunnen zien dat niet alle tangen geschikt zijn voor kopnagels met dezelfde afmetingen. Het is handig om na te gaan voor welke toepassing je het werktuig aanschaft. Gebruik je hem om bijvoorbeeld scharnieren in het met een accu schuurmachine geschuurde frame van je deur te bevestigen? Dan heb je een accu popnageltang nodig die continue dezelfde lengtes aanhoudt.

De accu, het voltage en de oplaadtijd

Gebruik je de popnageltang regelmatig of gaat het om incidentele klusjes? Als je slechts af en toe gebruik maakt van de popnageltang set, maakt het weinig uit hoe lang de batterijen meegaan en of de oplaadtijd kort is. Heb je een popnageltang nodig voor professionele werkzaamheden, dan is de oplaadtijd bij het vergelijken juist wel van belang. Je wilt niet dat je, je werkzaamheden moet stilleggen, vanwege een lege batterij.

Extra functies

Er zijn extra functies en accessoires beschikbaar voor popnageltangen. Extra neusstukken voor een andere grootte popnagels, een handige opbergkoffer en LED-verlichting kunnen het product multifunctioneel maken. Bij het kijken naar verschillende producten, is het goed om duidelijk te weten welke extra functies passen bij hetgeen je de popnagels voor wilt gebruiken. Wil je werken op donkere plekken? Dan is LED-verlichting handig, terwijl dit bij buitenwerkzaamheden waarschijnlijk onnodig is.

 

Beste Koop

Ga je voor kwaliteit en is budget geen punt van discussie? Dan is de Gesipa PowerBird Pro Gold Edition de beste optie voor jou. Met dit apparaat zal zelfs de professional in zijn nopjes zijn. 

Vraag jij je af of je wel zo’n duur apparaat nodig hebt of ben je simpelweg gek op scherpe prijzen? Overweeg dan de Milwaukee, want onze beste budget optie heeft ook veel voordelen. Uit de test op onze website komt de popnageltang van Milwaukee goed popnageltang naar voren. Vooral dankzij de prijs-kwaliteitverhouding. Deze relatief goedkope popnageltang is geschikt voor het bevestigen van popnagels tussen de 2,4 mm en 4,8 mm. Ingebouwde LED-verlichting en de geringe zwaarte maken dit product tot een aanrader voor de thuisklusser en de professional. Ben je op zoek naar een popnageltang voor grotere popnagels, dan raden wij de duurdere Gesipa PowerBird Pro Gold Edition aan.

Beste koop
Gesipa PowerBird Pro Gold Edition
Gesipa PowerBird Pro Gold Edition 18V Li-ion accu blindklinknageltang
4.8/5